Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Evenimente

Mai 2014

01.05.2014 - 30.05.2014

Incepe Caravana Pretuieste Viata! Inscrie-te la evenimentul din orasul tau!

-----------------------------------------

Aceasta este prima pagina din aplicatia Caravana Pretuieste Viata, unde puteti afla totul despre ceea ce pun la cale in cele 14 orase ale tarii unde voi ajunge incepand cu saptamana viitoare si unde va astept cu drag, pastrand ca si in anii trecuti intrarea gratuita!

Citeste mai mult

05.05.2014

Premii mari in Caravana Pretuieste Viata!

-----------------------------------------

Dragii mei, dragele mele,

Caravana noastra face un pas inainte anul acesta si avem premii tare frumoase pentru voi, pentru ingerasii vostri. Veti vedea aceste taloane in publicatii precum Libertatea, Libertatea de weekend sau TV Mania, dar le veti gasi si in farmacii si magazine cu produse naturiste din intreaga tara, acolo unde se gasesc produsele Dacia Plant, mai cu seama siropurile naturale pentru copii din gama Ingerasul, pentru ca ne-am dorit tare mult sa avem drept parteneri branduri romanesti cu traditie, cu respect pentru natura, care pretuiesc viata, ca si noi.

Citeste mai mult

07.05.2014

Caravana Pretuieste Viata la Constanta

Casa de Cultura a Sindicatelor, Sala 2

Dragii mei, pe 7 Mai 2014 Caravana Pretuieste Viata poposeste in primul oras din cele 14: la Constanta! Intrarea e gratuita, dar locurile fiind limitate, e nevoie de inscriere online aici: https://apps.facebook.com/pretuieste-viata.

Citeste mai mult

08.05.2014

Caravana Pretuieste Viata soseste la Galati

Casa de Cultura a Sindicatelor

Va asteptam cu bratele deschise astazi, la Galati, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in sala mare, incepand cu ora 18.00.

Citeste mai mult

12.05.2014

Caravana Pretuieste Viata soseste la Timisoara

Aula Magna - Universitatea de Vest

Luni, 12 Mai, venim la Timisoara! Intrarea e gratuita, dar locurile fiind limitate, e nevoie de inscriere online aici: https://apps.facebook.com/pretuieste-viata. Inscrie-te acum!

Citeste mai mult

12.05.2014 - 19.06.2014

Inimi deschise in Caravana

Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Brasov, Cluj, Targu Mures, Bistrita, Pitesti, Iasi, Oradea, Bucuresti, Drobeta Turnu Severin

Emotie, caldura, imbratisari, inimi deschise in Caravana Pretuieste Viata! Vino si tu la evenimentul din orasul tau, la ora 18.00. Intrarea este gratuita, darurile sunt garantate, ca si pofta de viata si inspiratia! Locurile sunt limitate, inscrierile se fac online pe: https://apps.facebook.com/pretuieste-viata.

Citeste mai mult

17.05.2014

Caravana Pretuieste Viata soseste la Ploiesti

Sala Europa - Consiliul Judetean

Sambata venim la Ploiesti! Intrarea e gratuita, dar locurile fiind limitate, e nevoie de inscriere online aici: https://apps.facebook.com/pretuieste-viata. Inscrie-te acum! Apasa pe toate butoanele aplicatiei si afla informatii importante pentru voi si copiii vostri, dar si premiile mari ce va asteapta gratie sponsorului nostru principal, gama de siropuri naturale pentru copii Ingerasul de la Daciaplant!

Citeste mai mult

19.05.2014

Acibadem are grija de gimnastii romani!

-----------------------------------------

Felicitari gimnastelor noastre pentru victoria de la Sofia! Am fost mandri ca suntem romani cand au urcat pe podium, ca si Campioane Europene! Cu o saptamana in urma, Grupul Acibadem devenea sponsorul medical oficial al Federatiei Romane de Gimnastica, angajandu-se sa aiba grija de sanatatea sportivilor nostri la cele mai inainte standarde, acasa sau la Centrul de excelenta acreditat FIFA din spitalul Acibadem Fulya, Istanbul.

Citeste mai mult

20.05.2014

Ingerasii vostri si Ingerasul Caravanei

---------------------------------

Dragii mei,

Pentru ca anul acesta Caravana e dedicata intregii familii, sute de mamici au venit la evenimentele din orasul lor impreuna cu cei mici, dar si alaturi de tatici, ceea ce ne-a bucurat nespus, pentru ca in anii din urma aveam in salile noastre aproape in exclusivitate femei. Sute de fotografii cu ingerasii vostri au fost deja incarcate in aplicatia de inscriere in Caravana ( https://apps.facebook.com/pretuieste-viata ). Si va marturisesc sincer, aveti copii minunati!

Citeste mai mult

22.05.2014

Ingerasul e alaturi de noi

-----------------------------------------

La fiecare popas din Caravana Pretuieste Viata, unul dintre momentele cele mai savurate ale serii este dialogul cu nutritionistul Dacia Plant, doctorul Florin Catana. Ca si noi, el crede in forta vindecatoare a plantelor si pasiunea isi spune cuvantul atunci cand vorbeste despre binefacerile naturii pentru sanatatea noastra: sute de oameni il asculta cu inima deschisa! Munca sa la Dacia Plant ii aduce o mare implinire, pentru ca face exact ceea ce ii place.

Citeste mai mult

27.05.2014

Cel mai nou spital Acibadem

---------------------------------

Dragii mei, inainte de a pleca din Bodrum, mi-am facut timp sa vizitez cel mai nou si modern spital din reteaua Acibadem (un tur virtual poate fi facut aici:http://www.acibadem.com.tr/SanalTur/bodrum/en.html ) . Fiind situat intr-unul dintre cele mai vizitate orase din Turcia, trebuie sa aiba ceva special, mi-am zis. La Bodrum, oameni din intreaga lume vin pentru vacanta, mare, soare, reechilibrare minte, trup si suflet.

Citeste mai mult

27.05.2014

Lectii de viata

---------------------------------

Ingerasii nostri ne ofera uneori lectii de viata atat de profunde... Fetita din fotografie, intalnita in Caravana Pretuieste Viata, mi-a daruit intr-un zambet, atat si nimic mai mult, dar am citit in lumina lui toata intelepciunea de care avem atata nevoie noi, cei maturi si perfect sanatosi...

Citeste mai mult

29.05.2014

Azi la Targu Mures, maine la Bistrita

---------------------------------

Dragii mei, 

Caravana Pretuieste Viata a fost primita cu mare bucurie in Ardeal. Mamici, tatici, bunici si copii, cu totii au dovedit caldura, omenie, deschidere, dorinta de a fi inspirati, de a trai frumos si demn! Plecam astazi spre Targu Mures, unde ne vedem la Teatrul National, la ora 18, iar maine la aceeasi ora suntem la Bistrita.

Citeste mai mult

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici