Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Evenimente

Noiembrie 2015

03.11.2015

Castigatorii campaniei reciclarii

.

Ii vedeti atat de mici si e greu de crezut ca tocmai ei, mezinii scolii International School of Bucharest​, au fost Super Eroii acestei zile? Ei bine, micutii din clasa 1S sunt campionii campaniei reciclarii, ei au adus timp de o luna la scoala 94 de saci plini cu deseuri reciclabile din gospodariile lor: plastic, carton, hartie, sticla, aluminiu.

Citeste mai mult

20.11.2015

Manifestul copiilor - Bucuresti, 20 Noiembrie 2015

Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti

„Manifestul copiilor” a fost astazi predat Presedintelui Romaniei. „Vrem sa fim ascultati, inainte de toate”. Iar concluzia a fost clara, dupa argumentele lor, maturitatea cuvintelor, emotia ideilor lor. Pentru noi, sarbatoarea de azi s-a transformat intr-o lectie de viata.

Citeste mai mult

20.11.2015

Romania copiilor

------------------------------------------

"Buna dimineata si bun venit, dragi copii!". Acestea au fost vorbele cu care am primit oaspetii astazi la Biblioteca Centrala Universitara din capitala. Si nu, nu am gresit adresandu-ma tuturor astfel, pentru ca noi toti ne aflam acolo tocmai fiindca nu am uitat sa pastram crampeiul de copilarie din noi, sa fim copii din cand in cand si sa-i intelegem pe piticii nostri. Ne numaram printre oamenii mari, nu putini la numar in lumea intreaga, carora le pasa, care stiu ca un copil merita si are dreptul sa fie ascultat, protejat, respectat, luat in seama atunci cand are idei constructive, indrumat atunci cand are nevoie de sprijin. 

Citeste mai mult

29.11.2015

Concert umanitar Angela Gheorghiu

CALEA DOROBANTILOR, NR 135, SECTOR 1, BUCURESTI

„Cred in puterea muzicii de a aduce alinare si speranta, de a vindeca suflete si a intari increderea in umanitate”. Sunt vorbele unui om atat de drag mie, pentru ca e un roman valoros, cu un talent care a dus numele nostru atat de departe: soprana de talie internationala  Angela Gheorghiu. Cu sufletul mereu aici, alaturi de noi, Angela Gheorghiu se intoarce acasa cu gandul sa ajute prin muzica, dupa drama numita Colectiv. 

Citeste mai mult

29.11.2015

Concert umanitar Angela Gheorghiu dedicat cauzei Colectiv

Ateneul Roman

Concertul umanitar extraordinar oferit pro-bono de catre Angela Gheorghiu pentru a aduna fonduri dedicate cauzei Colectiv a fost de neuitat! Emotie, virtuozitate, generozitate, acestea sunt cuvintele ce pot descrie ceea ce s-a intamplat in sala Ateneului. 

Citeste mai mult

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici