Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Mami si bebe fac gimnastica impreuna

Kinetobebe - Terapia pentru copii

Toate mamicile isi doresc dupa nastere sa revina cat mai repede la formele initiale. Gimnastica este una dintre metodele de slabire, dar cum sa faci gimnastica atunci cand bebelusul iti cere toata atentia?

 

Iata noi va oferim un program de gimnastica in care sa va antrenati fara ca bebelusul d-voastra sa se simta neglijat. Rezultatul este acela ca d-voastra va tonifiati musculatura si interactionati cu bebelusul d-voastra, toata activitatea reprezentand o distractie generala.

 

 

Dar hai sa trecem la fapte:

- din culcat pe spate, genunchii indoiti, talpile pe sol, cu bebelusul sprijinit pe coapse –abdomene. Cand va ridicati “bateti palma” cu bebelusul.

- culcat pe spate cu genunchii indoiti si gambele ridicate la 90 de grade, asezati copilul cu burtica pe gambele d-voastra. Intindeti usor picioarele la 45-60 de grade si reveniti. Tot timpul tineti copilul de manute.

              

- in aceeasi pozitie aduceti genunchii la piept si reveniti. Cand aduceti genunchii la piept puteti sa-i dati un pupic bebelusului. Lucrati astfel mai intens abdomenul iar copilasul va fi mai fericit.

              

- aceeasi pozitie – abdomene.

 

- culcat pe spate, genunchii indoiti, talpile pe sol; copilasul sta in fundulet in bratele d-voastra. Ridicari de bazin.

- aceeasi pozitie ca la exercitiul anterior, prindeti copilul si ridicati-l deasupra d-voastra.

- semiflotari – sprijin pe palme si genunchi copilasul sta culcat pe spate sub d-voastra. Cand coborati dati un pupic bebelusului.

              

- din asezat pe scaun cu un picior intins, asezati bebelusul in fundulet pe gamba d-voastra si il tineti de manute. Ridicati si coborati gamba.

              

 

Andreea VOICU – Kinetoterapeut KINETOBEBE

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici