Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Masca de fata - recomandare Andreea Marin Banica

Frumusete
Va recomand o masca de fata eficienta, usor de preparat acasa, recomandata mie de medic atunci cand, insarcinata fiind, am avut probleme ale tenului (acnee, pori incarcati) cauzate de schimbarile hormonale din corp; am ramas fidela mastii si azi:  
  • 1 plic de pudra de argila (folosesc un produs romanesc,  usor de gasit in zona de cosmetice a farmaciilor sau a hypermarketurilor; argila este un produs natural folosit cu succes in tratamente cosmetice naturiste pentru ten sensibil, alergic, seboreic, iritat sau ridat; contine peste 20 de minerale naturale)
  • 10 picaturi de levantica
  • o lingura de miere de albine
  • o lingura de ulei de masline
  • 10 picaturi de lamaie
  • un galbenus de ou
  • o bucatica de banana 
Toate acestea se amesteca pana cand iese o pasta intr-un vas de portelan, nu folositi o lingura de metal sau plastic in contact cu argila, pentru ca isi pierde proprietatile. Acoperiti fata, gatul si decolteul cu  masca si odihniti-va astfel timp de 30 de minute, de 2-3 ori pe saptamana. Pe prospectul argilei veti gasi si alte retete de masti excelente, in care praful poate fi amestecat cu sucuri sau paste proaspete din diferite legume sau fructe potrivite nevoilor fiecarui ten in parte. 
SURSA: ANDREEA MARIN BANICA

Comentarii

09.10.2012 Lovin Mariana

Multumesc si eu pentru aceasta recomandare,incet-incet ne intoarcem la practicile bunicutelor noastre care se ingrijeau mult mai bine si mai sanatos decat o facem noi.Piata cosmeticelor este sufocata de produse scumpe dar care nu dau rezultatele specificate de producatori....

16.11.2011 wildchery

Si eu va multumesc!!..o sa incerc acesta masca de fata...

08.11.2011 [email protected]

Levantica din reteta este ulei de levantica sau stors din planta ca atare?multumesc

02.11.2011 Iulika

Multumesc mult, am probleme cu tenul de multi ani, si as vrea sa stiu daca cafeaua provoaca intru-un mod sau altul problemele de ten, mentionez ca pe zi beau 4-5 cesti de cafea..!

04.09.2011 ValeriaV

Se poate pastra si la frigider? Mi-a mai ramas pentru o masca, si vreau sa stiu daca nu isi pierde proprietatile daca tin masca la frigider pentru urmatoare aplicare.

12.06.2011 cristina ramona

Sincer chiar am probleme cu tenul si am sa incerc aceasta reteta dar cand o sa ajung in Romania, ca nu stiu pe greceste cum se spune la argila. Pacat.

28.03.2011 Raluca Z

Folosesc aceasta masca de mai bine de un an, inca de cand a aparut cartea Pretuieste Viata. Este foarte buna si o recomand tuturor doamnelor. O puteti folosi atat pentru un ten problematic cat si numai pentru intretinere.

11.03.2011 ioni 1981

VREAU SA VA INTREB DACA NUMAI INSARCINATA SE POATE FOLOSI ACEASTA RETETA SAU O POT FOLOSI SI DACA AM UN TEN MAI USCAT? NEFIIND INSARCINATA... VA MULTUMESC.

10.03.2011 ELENA34

Multumesc,chiar aveam nevoie de asa ceva, ma confrunt cu probleme ale tenului dupa 5 luni de la nastere.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici