Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Dragi prieteni,

Profit de ocazie ca tocmai m-am intors de la Istanbul unde sora mea a fost operata cu succes de dl. Dr. Erdal Aslim, medic chirurg cardiovascular, caruia am a-i adresa multumiri cu tot sufletul, nu doar pentru profesionalism, dar si pentru omenie. De altfel, intreaga echipa e minunata si deja sute de romani au trait experienta insanatosirii acolo, de cand Fundatia Pretuieste Viata a facut primul pas spre salvarea unor copii carora nu li s-a gasit, din pacate, vindecarea la noi acasa. Spuneam ca profit de ocazie, pentru ca fiind acolo am aflat si de o oportunitate care merita a fi stiuta si la noi acasa. Stiu din cazurile care vin zilnic catre mine ca implantul cohlear e o problema majora, mai cu seama din pricina pretului ridicat al interventiei. Implantul cochlear este un dispozitiv computerizat care poate restabili auzul persoanelor cu surditate neurologica. Este unica tehnologie medicala apta sa redea unul din cele cinci simturi – cel al auzului. Spre deosebire de proteza auditiva, care doar amplifica sunetele, implantul cochlear transforma sunetele din mediul inconjurator sau cuvintele in semnale electrice, transmitand aceste semnale catre nervul auditiv.

In lume, 3 copii dintr-o mie se nasc cu deficiente de auz, iar in Romania zeci de mii de persoane sufera de surditate.

La Acibadem Fulya Istanbul, implantul cohlear efectuat cu tehnologie de ultima ora are acum in pret promotional: in jur de 30.000 USD comparabil cu un pret de 45000 USD in SUA sau 35000 Euro in Germania. Sumele nu sunt mici nicaieri, dar o reducere de mai mult de 15000 de dolari nu e deloc de neglijat si m- am gandit ca ar putea fi de folos informatia.

Ce va este oferit in acest pret? Evaluarea preoperatorie, calculele intraoperatorii si reabilitarea postoperatorie a fiecarui pacient care este urmata cu exactitate, folosind tehnologia de ultima ora. Interventia chirurgicala este efectuata in conditii de maxima siguranta folosind cel mai recent echipament medical.

Chirurgia implantului cochlear se face in regim ambulatoriu, sub anestezie generala. O incizie este facuta in spatele urechii, odata cu expunerea spatiului urechii medii, se face o deschidere in cochlee si electrozii implantului sunt introdusi. Dispozitivul electronic este amplasat sub piele, in spatele urechii. Acest tip de interventie este indicata copiilor care au implinit varsta de 12 luni si care nu beneficiaza de proteze auditive. Pentru un copil, dar si pentru un adult poate fi o sansa unica de a se bucura din nou de sunetul muzicii, de zgomotul clopoteilor de Craciun, dar si de rasetele de bucurie ale celor dragi.

Detalii puteti gasi contactand echipa Acibadem pe mailul [email protected] sau apasand pe butonul Pacientul intreaba , Acibadem raspunde, aflat pe prima pagina a site-ului.

Un gand bun si multa sanatate!

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici