Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Acibadem la Bucuresti: Prof. Dr. Aydin Yuceturk

Acibadem Hospitals Group

De domnul Prof. Dr. Aydin Yuceturk, medic reputat in chirurgia ortopedica la Acibadem Istanbul, specializat pe microchirurgia mainii, ma leaga povesti de viata pline de emotie, pentru ca deja prin mainile lui au trecut multi romani, care ii sunt recunoscatori astazi. Printre pacientii Domniei Sale se numara si sotul meu, care a gasit astfel vindecarea dupa o lunga perioada in care, din pricina unei probleme de sanatate serioase, nu mai putea profesa. De altfel, imi amintesc foarte bine, cu ani in urma, momentul in care nici nu auzisem de reteaua medicala Acibadem si pentru prima data am aflat dintr-un interviu televizat de profesionalismul domnului doctor, dupa ce o operase cu succes la Istanbul pe campioana noastra, Andreea Raducan.

Acum mai bine de 1 an ne-am reintalnit datorita unui caz din emisiunea Pretuieste Viata in care domnul doctor a acceptat sa faca unui copil operatia dificila necesara fara a astepta nimic in schimb. Recent, in decembrie, el a fost oaspetele reprezentantei Acibadem de la Bucuresti, unde a acordat consultatii pacientilor ce au venit sa-l vada din toata tara, iar a doua zi a facut parte din juriul Galei Sanatatii, organizata la Universitatea de Medicina si Farmarie "Carol Davila". In acea seara echipa Explore Medicine TV a realizat un film dedicat domnului Prof. Dr. Aydin Yuceturk, profesionalismului si modestiei sale, dar si povestilor pacientilor sai romani.

E bine sa stii ca un astfel de om exista si unde il poti gasi, in situatii neprevazute pe care viata ti le poate pune in fata, precum cele din materialul video de mai jos

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici