Fundatia Estuar - Centru Social sector 6
Str. Lt. Av. Gheorghe Negel, nr 1-3
Tel: 021 411 0885
Mail: [email protected]
Specialistii nostri te vor asculta si te vor indruma gratuit. Suna si fa-ti o programare!
Valentin Multescu - psihanalist
Coordonator proiect
"Sunt psiholog si sunt membru al Societatii Romane de Psihanaliza. Grupul psihanalitic roman s-a constituit imediat dupa schimbarile politice si sociale din 1989, în februarie 1990, sub denumirea de Societatea Romana de Psihanaliza – Grupul de Studiu (SRP – GS). SRP – GS este parte a Asociatiei Internationale de Psihanaliza (IPA) si functioneaza dupa criteriile si normele acesteia de selectie, formare si desfasurare a profesiei, criterii create pe baza a peste o suta de ani de experienta. Putem spune ca selectia psihanalistilor este destul de dura, de aceea SRP – GS are foarte putini membri, aproximativ cincizeci in douazeci de ani de existenta.
In cadrul acestei organizatii profesionale imi desfasor activitatea.
Faptul ca sunt Psiholog clinician, Psihoterapeut si Psihanalist ma face sa am o imagine cuprinzatoare asupra dificultatilor psihice.
Deasemenea sunt si Formator certificat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
Atestat cu drept de libera practica in specialitatea Psihoterapie si Psihologie Clinica, eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania (treapta de specializare – specialist), cod personal – 01582. Cabinet Individual de Psihologie – Romulus Valentin Multescue
Imi desfasor activitatea in practica privata, dar si in cadrul Fundatiei ESTUAR, organizatie cu activitate in domeniul sanatatii mintale.
Am lucrat cu persoane cu diverse patologii inclusiv patologii psihiatrice grele.
Primul meu proiect profesional a fost "Equilibrium", initiat acum mai multi ani impreuna cu doi colegi, psihologi si psihoterapeuti, si ei la fel de entuziasti ca mine in ceea ce priveste psihologia si psihoterapia.
Era inainte de aparitia Legii Psihologului si Colegiului Psihologilor, intr-o perioada dominata de multa confuzie, de incertitudine legislativa si profesionala.
Incertitudinea si confuzia s-au mai risipit odata cu organizarea Colegiului Psihologilor si a clarificarilor profesionale care au urmat. Pionieratul primelor SRL-uri care aveau ca obiect oficial de activitate "alte activitati in legatura cu sanatatea umana", o sintagma confuza care includea si psihologia si psihoterapia s-au transformat in Cabinete Individuale de Psihologie."
Claudia Popescu - Coordonator centru
"In Fundatia Estuar lucrez din anul 2000, iar din februarie 2005 sunt manager de proiect in cadrul Centrului Social Estuar sector 6, Bucuresti.
In cadrul Centrului Social Estuar sector 6, Bucuresti, desfasor activitati de consiliere de suport cu beneficiarii si apartinatorii, ofer sprijin in domeniul asistentei sociale pentru fiecare beneficiar, coordonez grupurile de teatru, religie, comunicare si cenaclu literar, organizez si coordonez activitati instructiv-educative, organizez comitete de iniatiativa, seminarii si sesiuni de instruire, organizez spectacole de teatru, conduc procesul de evaluare a gradului de satisfactie a beneficiarilor, intocmesc anchete sociale, monitorizari si rapoarte de activitate, administrez bugetul centrului, coordonez si implementez proiecte cu finantare europeana, identific fonduri pentru noi proiecte, coordonez colaborarea cu autoritatile locale si alti specialisti implicati in proiect, organizez si coordonez activitatea personalului din subordine.
Principiul dupa care ma conduc in viata este ca tot ceea ce nu oferi este pierdut.
Activitatea pe care o desfasor in domeniul social imi ofera posibilitatea de a-l pune in aplicare."
Adrian Socol – Psiholog
Absolvent al facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei la Universitatea Bucuresti si al unui program masteral de Psihoterapie experientiala.
Psiholog clinician ( atestat Colegiul psihologilor)
Psihoterapeut specializat in Psihoterapia experientiala a unificarii centrata pe adult-copil-cuplu-familie.
"In prezent imi desfasor activitatea in cadrul Fundatiei Estuar ocupandu-ma de consilierea persoanelor cu probleme de sanatate mintala si de consilierea mamelor aflate in dificultate. In paralel imi desfasor activitatea in practica individuala si sunt implicat intr-un program de voluntariat ce presupune consilierea persoanelor cu boli in faza terminala.
Sunt, inainte de a fi psiholog, un om increzator, tolerant si liber, asta presupunand, absurd, ca omul si psihologul doar se intrepatrund intr-un anumit punct. Pentru mine, nu exista o delimitare clara, pentru ca nu incetez sa mai fiu psiholog odata ce programul de munca s-a terminat. Pana la urma, e tot un alt mod de viata."
Dr Florian Koleci - psihiatru
Medic specialist psihiatru din 1996. Incepe sa lucreze cu Fundatia Estuar din 1999 ca medic psihiatru, iar in perioada 2000 - 2005 conduce activitatiile Centrului Social Bucuresti al Fundatiei Estuar, capatand o vasta experienta in psihiatria comunitara, capatata atat in tara cat si in cadrul schimburilor de experienta cu specialisti din alte tari (Scotia, Olanda, etc).
Implementeaza in cadrul Fundatiei Estuar primul program de psihoeducatie pentru persoanele cu probleme de sanatate mintala.
In 2003 initiaza impreuna cu Fundatia Estuar programul “Scoala parintilor”, adresat parintilor persoanelor cu probleme de sanatate mintala, fiind si unul din autorii manualului pentru specialistii care ruleaza acest program.
In 2006 capata si specializarea de formator certificat CNFPA (Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor), creand si implementand diferite programe de instruire atat pentru publicul larg si mediul corporatist, cat si pentru persoanele cu diferite nevoi. Printre programele sustinute se numara Managementul Stresului, Managementul Conflictelor, Interventia in criza, Managementul furiei, etc.
In 2009 lanseaza seria de workshop-uri “Cum sa faci fata ingrijorarilor”, adresat persoanelor afectate de perioda economica dificila si schimbarilor pe piata muncii.
Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?
Fa-ti contSau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.
Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici