Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Andreea Raicu – regim de viata sanatos

Nutritie si diete

Admir forma de zile mari a Andreei Raicu si am avut bucuria sa observ in timp transformarea ei voluntara. A inteles sa-si respecte corpul, sa si-l iubeasca, si cu ambitie pe termen lung, cu efort, dar si cautand  sa fie mereu informata potrivit nevoilor sale, Andreea a ajuns astazi sa fie un model pentru tinerele care-si doresc sa aiba un trup sanatos si frumos. Si-a perfectionat de la an la an regimul de viata si antrenamentul la sala de sport, spunand un NU hotarat exceselor de orice fel si iat-o astazi parca mai tanara decat atunci cand am zarit-o pentru prima data pe micul ecran. Afla chiar de la ea cum se hraneste astazi:  

„Am un regim de viata cat se poate de sanatos si cat se poate de natural, pe care l-am adoptat in urma cu cativa ani. Mai mult, de cateva luni, am devenit lacto-vegetariana. Am si perioade cand sunt <<vegan>>, adica nu mananc absolut deloc produse de origine animala. O buna perioada de timp am crezut ca asta o sa ma afecteze negativ, dar nu e deloc asa. Ma simt mult mai bine! S-au produs multe schimbari in bine: parul, pielea, tenul, unghiile sunt mai sanatoase si am mult mai multa energie! Am renuntat de jumatate de an la carne si mananc rar doar peste, ma bazez pe legume si fructe, mai rar lactate, branzeturi sau oua, pe orez, paste, mult brocoli, spanac si salata verde, care sunt foarte sanatoase. Soia ma ajuta sa compensez lipsa proteinelor: lapte, tofu sau pate din soia, foarte gustoase daca sunt preparate cum trebuie. Cand nu am o zi de filmare plina, merg la sala sau alerg pe stadion ori in parc. Zilnic daca timpul imi permite si stau cam o ora. Eu cred ca este mult mai eficient sa stai o ora intr-o sala cu un antrenor care stie sa te ajute sa muncesti inteligent decat sa stai trei ore si sa tragi de toate aparatele intr-un ritm pe care ti-l stabileşti tu singur, fara sa fii ghidat de nimeni. Prefer exercitiile cu greutatea corpului, care mi se par cele mai eficiente, pentru ca in acest mod lucreaza mai multe grupe de muschi in acelasi timp. De aceea fac tae-boe, in loc sa ma duc sa trag de fiare. Plus ca muschii se dezvolta normal cand faci exercitii cu greutatea corpului tau. Daca faci exercitii cu greutati mari, ii fortezi prea mult si, atunci cand intrerupi sportul, se vede imediat”

SURSA: ANDREEA MARIN BANICA

Comentarii

28.07.2011 Anca L

Ai foarte mare dreptate in privinta sportului Si sotul meu a reusit sa piarda 12 kg cu ajutorul unui specialist

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici