Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Intre frumusete si boala

Invata sa gandesti pozitiv

Daca esti o femeie frumoasa sau o fata foarte tanara si increzatoare si se iveşte o situatie cum ar fi boala acuta, s-ar putea ca, daca supravietuiesti si daca te vindeci, sa fii mult mai femeie decat inainte. Nu pentru ca ai castigat in feminitate, ci pentru ca acum stii sa o pretuiesti mai bine. Dupa ce ai trecut de dificultatea reprezentata de boala si de uratire, este posibil sa te regasesti intr-o situatie mult mai frumoasa decat inainte.

De altfel, o fata care nu arata cine stie cum la varste mici, ar putea sa fie o femeie deosebit de frumoasa mai tarziu, la varsta maturitatii. In jurul tau sunt destule exemple ale unor fete care in pozele albumului de familie se vede ca erau destul de uratele, slabanoage sau grasune, cu totul si cu totul neatragatoare. Ajunse insa la varsta unei femei, s-au stilat, au capatat trasaturi care le fac deosebit de interesante. 

Exista anumite secrete ale iesirii din boala catre frumusete. Daca am lua exemplul unei femei care a suferit o operatie estetica, am putea observa ca, desi este beneficiara unei operatii reusite, ajunge sa se degradeze ireversibil pentru simplul fapt ca nu stie cum sa se „cicatrizeze” spre frumusete. 

Depresia care este traita in timpul bolii sau a operatiei respective si teama de esec sunt destul de grave pentru aceasta femeie si ea risca sa nu mai iasa din aceasta situatie. Daca insa ar avea o persoana importanta in preajma ei (bineinteles, ar fi bine sa fie iubitul), daca ar sti pentru cine vrea sa se faca frumoasa, probabil ca ar fi mult mai femeie la iesirea dintr-o astfel de situatie de suferinta. 

De altfel, unul dintre secretele femeii care are succes cu ea insasi, este faptul ca poate sa dedice acest lucru, existenta ei, actiunile ei, metamorfozele ei, unei anume persoane care ii este foarte draga sau unei imagini din viata ei: „Sa ma vad cu copii in brate si cu o casa, curatica si frumoasa” sau „Sa-l vad pe el multumit de mine, de ceea ce am realizat, de frumusetea mea”. 

Dedica ceea ce faci si ceea ce esti persoanei dragi sau persoanelor pe care le iubesti foarte mult. In felul acesta vei capata puteri nebanuite pentru a te confrunta cu situatiile limita, vei fi inspirata si vei avea o naturalete pe care numai o femeie care traieste pentru altii poate sa o aiba. 

SURSA: DR. CRISTIAN ANDREI

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici