Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

"Relatiile umane sunt dincolo de birouri - in dezvoltare, in dragoste, in fenomenele de masa, intre noi si inauntrul nostru. Sunt sigur ca ele nu va sunt indiferente; stiu ca ele va definesc viata, cu bune si rele. Impreuna le putem face mai bune!” Sunt vorbele doctorului Cristian Andrei si te pun pe ganduri. Te fac sa-ti pui intrebari despre tine la care nu te-ai mai gandit pana acum. Sa gasesti raspunsuri. Sa te apleci cu argumente profunde asupra problemelor care-ti afecteaza serios viata, nu doar intr-o judecata superficiala „asortata” vremurilor pe care le traim, in care totul se intampla in viteza si se decide in pripa, pentru ca apoi sa regretam hotararile luate... pe indelete. Iata cum te vede barbatul si medicul Cristian Andrei pe tine, ca Femeie. (Andreea Marin Banica)

 

Cand tu apari in fata celorlalti cu feminitatea ta, ceva se schimba in locul acela, la oamenii aceia. Privirile aluneca spre tine si incep sa-ti examineze prezenta, narile se dilata usor pentru a-ti percepe mirosul, urechile isi ascut auzul pentru a intelege daca esti vesela sau trista, ba chiar si faptele multora dintre oamenii din jur incep sa capete un alt sens. Sensul atractiei tale.

De aceea este foarte important ca tu sa stii sa apari cat mai bine ca femeie. Se spune ca o femeie trebuie sa se lase putin asteptata. Intr-adevar, asteptarea este un adevarat test pentru acela care iti doreste prezenta: daca te asteapta mult, inseamna ca te doreste mult. Povestile din vechime vorbesc despre femeile nespus de frumoase carora li se dusese faima peste mari si tari. Ai putea sa fii tu acea femeie, sa se vorbeasca despre frumusetea si gesturile tale cum se vorbeste despre faptele barbatului-erou. 

Nu-i asculta pe aceia care te critica pentru faptul ca te pregatesti indelung sa apari undeva. Stiu ca uneori chiar s-a intamplat sa renunti sa mergi undeva sau sa apari in fata unor oameni pentru simplul fapt ca nu erai multumita de cum aratai. Ai dreptate sa faci asa. De calitatea aparitiei tale depinde calitatea viselor celor care iti doresc prezenta de atunci incolo. 

Ritualul aparitiei este limpede prezent in evenimente din viata ta, cum ar fi parada modei, concursul de frumusete, piesa de teatru. Aceste evenimente arata ca femeia investeste mult in aparitia ei pentru ca simte ca in urma acestor ritualuri ar putea sa fie ea cea aleasa. Cu cat esti aleasa mai frecvent in viata ta, cu atat poti spune ca ai o viata fericita...

Bijuteriile, posetele, chiar si florile tinute intr-un fel anume in mana pot sa-ti amplifice frumusetea pana la cer. Barbatii sunt orbiti de aceste accesorii si nu este de mirare ca intra intr-un fel de transa, iar discernamantul lor este modificat de aparitia femeii impodobite. Acest ritual al aparitiei este atat de puternic asupra barbatului incat ani de zile din viata lui ramane fascinat de ceea ce a vazut prima data.

Fa din aparitia ta un adevarat spectacol! Acorda-ti timp pentru pregatire si nu uita ca o aparitie reusita iti poate aduce bucuria de a fi cea aleasa.


SURSA: DR. CRISTIAN ANDREI

 

Citeste si "Tu, in fata oglinzii"

Citeste si "Tu, in spatele perdelei"

Citeste si "Femeia-model"

Citeste si "Intre frumusete si boala"

Comentarii

04.01.2014 trifonliliana

Aveam nevoie de o asemena incurajare. Multumesc dr Cristian Andrei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici