Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Daca ai probleme de logare

Daca intampinati dificultati la logarea pe site-ul nostru (ati primit pe adresa de e-mail completata in formular unul dintre mesajele "Adresa nu exista" sau "Parola gresita"), problemele pot fi de urmatoarea natura:

  • Formularul nu a fost completat corect sau nu au fost introduse toate informatiile solicitate;
  • Contul creat nu a fost confirmat prin accesarea link-ului primit pe e-mail;
  • Ati uitat sau ati schimbat parola;

In oricare dintre cazurile de mai sus, important este sa rezolvam problema, dorim sa va ajutam si sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de sfaturile, articolele, informatiile utile de pe site-ul www.scoalamamelor.ro.

Iata cum va propunem sa facem:

  • Intrati pe www.scoalamamelor.ro si dati click pe "Am uitat parola" (butonul se afla in partea dreapta a primei pagini). Acest buton va trimite catre o pagina in care trebuie sa introduceti o adresa e-mail. Atentie: adresa pe care o completati in campul respectiv trebuie sa fie neaparat cea pe care ati folosit-o atunci cand ati completat formularul.
  • Apoi accesati-va mail-ul, intrand in "Inbox" si cautati mesajul de la Scoala Mamelor. Cautati atat in folderul "Inbox" cat si in "Spam" sau "Trash" pentru ca uneori mail-urile se duc in "Spam" sau "Trash" si asta nu depinde de noi. Mesajul va contine noua parola, pe care trebuie sa o folositi apoi pentru logare. Atentie! In acest moment acea parola este singura valida pentru coontul dumneavoastra de pe site-ul www.scoalamamelor.ro, astfel incat, de fiecare data cand va logati, trebuie sa folositi adresa de mail si cea mai recenta parola.

Va suntem alaturi si puteti oricand sa ne scrieti daca, dupa citirea acestor informatii si parcurgerea pasilor de mai sus, inca intampinati dificultati in a va loga pe site-ul nostru.

Va multumim pentru incredere!

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici