Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Centrul de suport din Cluj

 

Contact: 
 
Str. Gorunului, nr. 21
Telefon 0364 10 10 97

 

 

Specialistii nostri te vor asculta si te vor indruma gratuit. Suna si fa-ti o programare!

 

Kulcsar Evelin-Adel   - coordonator proiect Cluj 

Am absolvit la Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, sectia Asistenta Sociala, dupa care mi-am continuat studiile la  Masteratul de Igiena Mentala. Imediat dupa masterat am fost angajata la Fundatia Estuar Centrul Social Cluj unde lucrez de mai mult de 3 ani si imi face aceeasi placere ca si la inceputul exersarii acestei frumoase profesii in ajutarea oamenilor. Am urmat diferite cursuri si formari, dar practica mi-a oferit baza increderii si sigurantei ca sunt la locul potrivit si pot fi eficienta in acest domeniu.

Sunt o persoana deschisa, ambitiosa, cu simtul umorului, optimista, empatica toate aceste caratereistici definindu-ma in munca mea, in prieteniile mele si in familie.

Initial am lucrat ca si asistent social, dupa care am fost coordonatorul centrului iar anul acesta am revenit la rolul care imi sta cel mai aproape de suflet, cel de asistent social. 

Responsabilitatea coordonarii la nivel local a proiectului destinat mamelor este o noua provocare pentru mine. Sunt sigura ca implicarea, daruinta din partea echipei de implementare si deschiderea, acceptarea ajutorului din partea mamicilor va duce la rezultate semnificative.

 

Adelina Muresan – psiholog 

Sunt absolventa a Masteratului de Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu lucrarea de disertatie „Efectele trainingului abilitatilor sociale la persoane cu schizofrenie”. Am urmat Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sectia Psihologie, a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Licentiata cu lucrarea de licenta “Efectele exprimarii emotionale prin scris la paciente cu diagnostic de cancer”. 

Sunt atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca Psihoterapeut practicant in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, Consilier Psihologic in Consiliere Psihologica Cognitiv-Comportamentala si Psiholog Clinician practicant.

In perioada practicii mele clinice si a desfasurarii activitatii profesionale am lucrat cu persoane cu diagnostic de cancer, copii cu probleme comportamentale si emotionale, adulti cu depresie, anxietate si schizofrenie. In aceasta perioada am castigat experienta in evaluarea si interventia psihologica la adulti cu depresie, anxietate, schizofrenie, in training-ul rezolvarii de probleme si in cresterea asertivitatii, in consiliere suportiva la persoane cu boli cronice, in probleme emotionale sau comportamentale ale copiilor.

 

 

Camelia Deac – medic psihiatru 

Medic specialist psihiatru, cu o bogata experienta medicala si de voluntariat, doctorand anul 3 in cadrul Catedrei de  Psihiatrie, am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca in anul 2000 urmand ca in anul 2006 sa finalizez rezidentiatul in psihiatrie la Clinica de Psihiatrie Cluj.

 In anul 2006 am absolvit si cursurile Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Babes- Bolyai si apoi am terminat formarile in Hipnoza Ericksoniana si in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Am absolvit numeroase cursuri postuniversitare in domeniul psihiatric, participand la numeroase congrese nationale si internationale in domeniul patologiei psihiatrice.

In ceea ce priveste  cercetarea medicala, domeniul major de interes il reprezinta Tulburarile psihotice si disfunctiile cognitive asociate acestora, acordand o atentie speciala si impactului medicatiei actuale antipsihotice si timostabilizatoare asupra simptomatologiei psihiatrice. 

 


 

 

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici