Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Acibadem Hospitals Group deschide reprezentanta in Romania

Acibadem Hospitals Group


Acibadem Hospitals Group deschide reprezentanta in Romania

Cel mai mare grup privat de sanatate din Turcia, Acibadem Hospitals Group, inaugureaza reprezentanta sa din Romania, ca urmare a cererii in continua crestere din partea pacientilor romani, care au aflat de performantele medicale obtinute de medicii turci la o ora distanta de Bucuresti, la Istanbul. 

Acibadem Hospitals Group face un pas inainte pentru a veni in sprijinul pacientilor sai, in special pentru romanii care descopera ca pentru tratamentele necesare lor in Romania posibilitatile tehnice sunt limitate. De asemenea, deschiderea reprezentatei din Romania are ca scop si consolidarea relatiilor cu partenerii existenti.
 
Sediul local va fi un punct de informare si va facilita accesul pentru toti cei care au nevoie de tratamente complexe si va urmari ca grupul Acibadem sa aiba o prezenta mai sustinuta pe piata romaneasca din punctul de vedere al comunicarii”, Anna Herkmen, Director de Dezvoltare Relatii Internationale, Europa de Est in cadrul Acibadem.

“Intentionam sa organizam seminarii si workshop-uri pentru partenerii nostri, medici sau institutii medicale. De asemenea, planificam sa invitam periodic  medici specialisti din cadrul Acibadem pentru un schimb de experienta privind metodele de tratament de ultima ora in lume, mai ales pe specialitatile cele mai cautate de catre pacientii din Romania. Un alt aspect foarte important, dorim sa urmarim indeaproape si sa facilitam impreuna cu institutiile medicale partenere recuperarea postoperatorie a pacientilor sau continuarea tratamentelor in Romania, dupa ce se intorc de la Acibadem”, declara Anna Herkmen.

In anul 2012 peste 1000 de romani s-au tratat la spitalele Acibadem, iar cele mai cautate specializari sunt: oncologia (pentru medicii specialisti, dar si pentru tehnologiile de ultima generatie pentru diagnostic si tratament: Pet CT, CyberKnife, Gamma Knife, radioterapia de o singura doza (LIAC) si altele); neurochirugia (in special pentru copiii cu probleme neuromotorii); chirurgia cardio vasculara (mai ales pentru copiii cu malformatii congenitale); ortopedia; fertilizare in vitro; transplant de par, transplant de ficat si rinichi.

Acibadem este cel mai mare si mai apreciat furnizor de servicii de sanatate din Turcia din anul 1991. Acibadem furnizeaza servicii de diagnostic si tratament, avand o echipa de specialisti de renume la nivel mondial, tehnologii de ultima generatie, infrastructura puternica si servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission International). Acibadem opereaza prin cele 16 spitale generale si 8 clinici ambulatorii si  este un centru de referinta pentru multiple tratamente complexe ce implica tehnologii ultramoderne si experienta ridicata. In cadrul Acibadem se regasesc 5 centre de oncologie (diagnostic, chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 10 centre de cardiologie (pediatrie si adulti), 9 centre de infertilitate(FIV), 5 de transplant (rinichi, ficat, maduva, par), 3 pentru coloana si probleme ale spatelui si articulatiilor, 1 centru de medicina sportiva (acreditat de FIFA ca Centru de Excelenta in 2012), 6 de medicina nucleara, 3 de chirurgie robotica.

Acibadem este o retea integrata de servicii medicale, oferind servicii si dincolo de spitalele sale: Acibadem Project Managament- proiecteaza, construieste si echipeaza spitale in Turcia si pe plan international; Acibadem Insurance- furnizeaza servicii de asigurare medicala;  Acibadem Mobile- asigura servicii de ambulanta terestra, aeriana, asistenta la domiciliu si tele-medicina;  A-plus furnizeaza servicii de catering si curatenie pentru spitale; Acibadem Labs- servicii de laborator cu un spectru larg incluzand si genetica, patologie, celule stem,banca de sange; Acibadem University- dedicata pregatirii viitoarelor generatii de medici.

Acibadem este prima institutie de sanatate  cotata public la Bursa de Valori de la Istanbul si care investeste continuu atat in Turcia, cat si in strainatate. Spitalul Acibadem Sistina din Macedonia este primul pas al extinderii pe plan international al grupului Acibadem.

Din 2012, Acibadem face parte din reteaua internationala IHH (International Healthcare Holdings), investitie comuna a familiei Aydinlar din Turcia, fondul de investitii al guvernului din Malaezia- Khazanah si Mitsui, cel mai mare grup din Japonia. IHH opereaza o retea de spitale din Malaezia, Singapore, China, India si Brunei, dar si Universitatea de Medicina Internationala din Malaezia, fiind listata la Bursa de Valori din Kuala Lumpur si Singapore, fiind in acest moment al doilea grup de sanatate din lume ca si capitalizare a pietei. IHH are planuri de expansiune in viitor in regiunea Indo- China, Asia de Sud-Est, Balcani, tarile Ex-Sovietice, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Acibadem Hospitals Group Romania 2013
_____________________________________________________________________________________
Pentru informatii va rugam sa ne contactati astfel:
Web: www.acibademinternational.com / www.acibadem.com.ro
Email: [email protected]
Phone: +40 745 213 903

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici