Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Gratitudine

"Multumesc" e un cuvant minunat! "Pentru ca din mainile domnului doctor m-am nascut a doua oara!" spune cu lacrimi de bucurie in priviri Monica Pintilie, venita din Iasi sambata in capitala special pentru a-i multumi, cu o surpriza emotionanta, medicului ei, prof.dr. Sukru Yazar de la Acibadem Istanbul, pentru binele facut cu mai bine de un an in urma. Ce se intampla atunci?

Invitata in fata microfonului meu sa vorbeasca la televiziunea nationala din postura de invingatoare in lupta cu cancerul la san, Monica avea la finalul interviului surpriza vietii ei: pe ecranul Pretuieste Viata aparea medicul ce ii dadea vestea ca imposibilul de pana atunci va deveni realitate pentru ea si sanul pierdut in operatia de extirpare a tumorii avea sa fie reconstruit, printr-o interventie ce implica microchirurgia, la Acibadem, doctorul acceptand sa opereze gratuit in cazul ei. A simtit ca si-a recapatat feminitatea si increderea in sine, atat de pretioase pentru orice femeie. Si azi, cand doctorul se afla la Bucuresti pentru a oferi evaluari gratuite romanilor (campania "Solutii pentru sanatate" initiata de Tuncay Ozturk in parteneriat cu Acibadem), s-a gandit sa ii faca si ea o surpriza de recunostinta.

Emotia a fost de partea medicului de aceasta data, clipe de neuitat pentru specialistul in chirurgie plastica si reconstructiva ce pare a fi mereu stapan pe emotiile sale... Filmul realizat acum un an, in ziua operatiei Monicai, chiar in spital, e o experienta ce merita a fi vazuta: https://youtu.be/IneGAx5tMn4 . Filmul zilei de azi, in curand, chiar aici. O zi in care am vazut frumusetea si bucuria unei femei care se simte... FEMEIE! Monica pretuieste viata, astazi mai mult ca oricand.

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici