Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Evaluari medicale gratuite la Bucuresti, 27 martie 2015

Acibadem Hospitals Group

Evaluari medicale gratuite la Bucuresti, 27 martie 2015

Cu un an in urma, ma aflam in sala de operatii alaturi de ea, la Acibadem Istanbul. Peste putin timp, pe 27 martie, il va revedea pe chirurgul estetician care i-a redat bucuria de a trai pe deplin, pentru ca acesta va veni la Bucuresti . Prof. Dr. Sukru Yazar va oferi evaluari gratuit pentru romanii ce isi doresc a doua opinie medicala inainte de a lua decizia unei interventii chirurgicale, inscrierile se fac la numarul de contact 0727464464 .

Cu un an in urma, Agentia de Presa Mondena (www.adpm.ro) relata povestea Monicai : " Andreea Marin a asistat la operatia dificila la care a fost supusa Monica Pintilie, femeia din Iasi careia i-a promis, in cadrul emisiunii „Pretuieste Viata”, ca i se va reconstrui sanul de catre medicii priceputi de la spitalul Acibadem Maslak Istanbul.

Andreea Marin a asistat azi la operatia dificila la care a fost supusa Monica Pintilie, cea careia i-a fost reconstruit sanul pe care l-a pierdut in lupta cu cancerul.

Medicii de la Acibadem Maslak Instanbul au petrecut mai bine de opt ore in sala de operatie pentru a realiza aceasta interventie deosebit de complicata.

Medicul Sukru Yazar a ales sa nu foloseasca un corp strain pentru implant, ci tesutul propriu al Monicai, din care a realizat reconstructia prin microchirurgie.

Andreea Marin a fost martora acestei operatii si a relatat pe pagina ei de Facebook ceea ce se intampla in sala de la Acibadem si emotile prin care a trecut din nou, rezolvand astfel inca un caz prezentat in emisiunea „Pretuieste Viata”.

„De cateva ore, sunt in sala de operatie de la Acibadem Maslak Istanbul, si ma rog in fiecare clipa pentru reusita interventiei Monicai Pintilie, mamica din Iasi pe care ati cunoscut-o in 24 noiembrie la Pretuieste viata, cand am avut-o ca invitata alaturi de Daniela Macovei, amandoua fiind supravietuitoare in lupta impotriva cancerului la san.

I-am promis atunci Monicai ca va avea sansa reconstructiei la san dupa operatia necesara ce I-a salvat viata si astazi e ziua in care ne tinem de cuvant. Operatia e costisitoare si de durata, aproximativ 8 ore, pentru ca doctorul Sukru Yazar a ales sa nu foloseasca un corp strain pentru implant, ci tesutul propriu al Monicai, din care va face reconstructia prin microchirurgie.

Rar am trait aceasta emotie: am urmarit cum medicul recompunea la microscop tesutul , capilar cu capilar cu atata migala, am inteles inca o data riscul si nobletea aceste meserii care recreaza viata. Monica e asteptata acasa, la Iasi, de fiul ei cu ochi albastri ca seninul, de sotul ei, de mama cu sufletul strans, de oamenii dragi… fiecare gand bun al nostru poate crea o protectie in jurul ei in aceste ore dificile, chiar daca nu o cunoasteti indeaproape

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici