Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Pacientul intreaba, Acibadem raspunde

Acibadem Hospitals Group

Pacientul intreaba, Acibadem raspunde

Dragii mei,

Am simtit pentru prima data ce inseamna conceptul de turism medical intr-o calatorie din care tocmai m-am intors, de la Bodrum. M-am aflat acolo pentru a vedea cel mai nou spital Acibadem, proaspat deschis. Daca intrati pe www.scoalamamelor.ro veti vedea la capitolul "Ai grija de sanatate" un buton special pe care, atunci cand apasati, veti vedea "Pacientul intreaba, Acibadem raspunde", creat la cererea atator mame care ne-au contactat si au vrut sa stie detalii dupa ce au vazut reportajele cu pacientii operati cu ajutorul fundatiei Pretuieste Viata la unul dintre spitalele Acibadem Istanbul.

      Ce pot sa spun este ca ... nu am cuvinte sa descriu ce am vazut. Intr-o zi, doua insa, de veti apasa pe butonul mai sus mentionat, veti vedea imagini si detalii pe site-ul care se va deschide in fata dumneavoastra, creat special pentru pacientii romani.

      Din punctul meu de vedere este cel mai impresionant spital pe care l-am vazut oriunde am calatorit in lume: tehnica de ultima ora, o atmosfera care nu te lasa sa te gandesti ca esti intr-un spital, ci pur si simplu intr-un loc in care specialistii cu performante in domeniu au grija de sanatatea ta, dar si de mintea si de sufletul tau, pentru ca tocmai acesta e conceptul – la Bodrum vin turisti din intreaga lume si pot combina relaxarea, destinderea cu grija pentru sanatatea lor si pentru intimitate in acelasi timp. Si pentru ca sunt pasionata de design-ul de interior, nu am putut sa nu observ detaliile legate de acest aspect: bun gust desavarsit.

      Va doresc sa fiti perfect sanatosi si sa nu fie nevoie sa ajungeti la spitalul Acibadem Bodrum, decat pentru a incerca beneficiile SPA-ului.

 

Un gand bun,
Andreea.

 

Credit foto: http://www.agentiadepresamondena.com

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici