Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Tu, in spatele perdelei

Invata sa gandesti pozitiv

 

Un element important in scenografia aparitiei tale este perdeaua. O femeie stie sa faca multe lucruri cu perdea. Prezenta ei este ghicita dincolo de aceasta tesatura, dar nimeni nu o vede cu adevarat, astfel incat creste tensiunea asteptarii. Asa cum in viata unei femei exista multe tipuri de oglinzi, tot asa exista si multe tipuri de perdele. 

In ceea ce priveste perdelele exista, in afara de acele tesaturi din fereastra dormitorului sau din fata scenei, si perdele alcatuite din tesaturi psihologice, cum ar fi descrierea ta partiala. Unii oameni te privesc intr-un fel anume, dar niciunii nu stiu totul despre tine. Astfel, relatarile oamenilor care au auzit despre frumusetea ta sunt adevarate perdele pentru cei ce asculta. 

O alta perdea psihologica este misterul - cat lasi tu sa se vada din tine. Poti purta haine cu o crapatura mai indrazneata sau mai cuminte, poti avea un decolteu mai larg si chiar spatele poate sa-ti fie dezgolit partial. Hainele functioneaza in acest fel ca adevarate perdele; pentru unii sunt trase complet, pentru altii sunt deschise. 

Poate ca perdeaua cea mai fermecatoare pentru o femeie este pudoarea ei. Ai o perdea feminina frumoasa daca stii cum sa-ti apropii genunchii, cum sa-ti pui mainile in poala, cum sa privesti in jos sau cum sa folosesti cuvinte potrivite cu buzele tale.

SURSA: DR. CRISTIAN ANDREI

 

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici