Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Am invatat sa privesc inainte

Am invatat sa privesc inainte

Am invatat sa privesc inainte

Comentarii

21.01.2015 druga_claudia

Da,dar au fost persoane care v-au ajutat,pe mine nu ma ajuta nimeni din pacate.

20.01.2015 EUGENIA MARIA

ȘI EU AM ÎNVĂȚAT SĂ PRIVESC ÎNAINTE ȘI ATUNCI CÂND SUNT PUSĂ ÎN POSTURA.... ÎNTR-UN FEL SAU ALTUL CA SĂ PRIVESC ÎNAPOI.... DEȘI AM MULTE MOTIVE SĂ FIU FERICITĂ.... INEVITABIL... SIMT O MARE TRISTEȚE... PTR. CĂ FĂRĂ SĂ VREAU... DAR DIN NEȘTIINȚĂ... AM ADUNAT REGRETE!!! DOARE, DOARE RĂU!!! DEȘI NU AR TREBUI... SUNT LUCRURI CE DOR.. DOR TARRE... DAR NU ȚIN DE MINE... NU EU LE-AM CREAT... CI DOAR VENIREA MEA PE LUME!!! DE CE SIMT OARE ASTA??? DE CE SĂ NU BUCUR CĂ AM PRIMIT ACEASTĂ VIAȚĂ ÎN DAR??? DOAR ESTE VIAȚA MEA... ȘI DE EA SUNT RESPONSABILĂ DOAR EU.... DOAR EU HOTĂRĂSC CE ALEG SĂ VREAU SĂ FAC CU EA... CE ȘI CUM??? 100% SUNT STĂPÂNĂ PE VIAȚA MEA!!! ȘI EU MERIT SĂ FIU FERICITĂ!!! CUM EU AM VIAȚA MEA AȘA FIECARE O ARE PE A SA!!! ȘI DACĂ EU AM GRIJĂ DE AME AȘA FIECARE SĂ AIBĂ GRIJĂ DE A SA!!! AȘADAR CĂ AZI SUNT FERICITĂ... ȘI LUCREZ LA CEST EXERCIȚIU.... ZILNIC CA SĂ POT REUȘI SĂ FIU ȘI MÂINE... ȘI ÎN FIECARE ZI... PREZENTĂ SĂ AFIRM.... AZI SUNT FERICITĂ!!! AȘADAR DACĂ EU AM GRIJĂ DE MINE ȘI DE VIAȚA MEA ... DE CE NU AR PUTEA CA SĂ AIBĂ GRIJĂ FIECARE DE A SA VIAȚĂ??? AM HOTĂRÂT... NU VOI MAI FI NICI SALVATOR.... AȘA NU VOI MAI RISCA SĂ DEVIN VICTIMĂ... ȘI ÎN ACELAȘI TIMP... CU SIGURANȚĂ NICIDECUM ACUZATOR!!! POT FI ÎN ORICE CLIPĂ SIMPLU... ADULT!!! ACESTA PRINDE... ȘI CHIAR ADUCE DEMNITETE FIECĂRUIA!!! VĂ IUBESC SUFLETE DRAGI, MINUNATE, LUMINATE... PTR. TOT CEEA CE HOTĂRÂȚI / ALEGEȚI SĂ FACEȚI CU PROPRIA VOASTĂ VIAȚĂ!!! VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET CĂ EXISTAȚI, CĂ FACEȚI PARTE DIN VIAȚA MEA... ȘI CUM SPUNE LOREDANA LATIS... ASTA SIMT ȘI EU... VĂ IUBESC!!! VĂ ÎMBRĂȚIȘEZ CU MARE DRAG ȘI AVEȚI GRIJĂ DE SUFLETUL VOSTRU!!!

 

Cu mult drag și respect, EUGENIA - MARIA GUNĂ.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici