Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Numaratoarea inversa a inceput!

Ingrijire personala

O poveste pe care am scris-o de curand, care m-a dus inapoi in timp, in zona plina de lumina si bucurie a vietii mele – copilaria, a avut mare trecere printre bunici, parinti, dar si pitici. Lucru neaşteptat pentru mine, de altfel, ce m-a surprins placut. Poate pentru ca tocmai atunci cand faci ceva spontan si asterni pe hartie ce-ti trece prin minte si prin inima, ai parte de cele mai incantatoare rezultate.

Daca v-a scapat sau daca vreti sa o impartasiti cu cei dragi, iata povestea aici:

https://www.pretuiesteviata.org/curat-murdar-coane-fanica.html.


O poveste despre nazbatii si nazdravanii din copilaria ”Smaranditei” mele, traznai care mi-au oferit un dar pretios: au venit la pachet cu pilde ce mi-au fost de mare folos in misiunea mea, deloc usoara, de a ma pune in papucii copilului meu. Sa o inteleg astfel, dincolo de obraznicii sau cuvinte incalcite, sa gasesc solutii acolo unde intrebarile ei nu isi gaseau in mine prea usor un raspuns. Caci nu le stie niciun parinte pe toate, nu-i asa? Ar fi tare utila o scoala pentru noi, nastrusnicii de odinioara, ce devenim, vesnic nepregatiti, parinti. Dar cine sa fie inteleptul care s-o inventeze? Iti trebuie pricepere de stra-strabunic, rabdarea si puterea unei furnici ce cara un graunte la deal, dar si iubire cat un munte. Greu de gasit asa un om!

 

Cert e ca povestea mea m-a dus la urmatoarea concluzie: atat de curata la suflet cum a fost copilaria noastra, desi nelipsita de nazdravanii, asa am vrea sa fie si copilaria copiilor nostri! Curata – acesta e cuvantul.

Creativitatea, dragostea, bucuria autentica, o casa frumoasa, o tinuta armonioasa… toate au acest punct comun: curatenia. Asta ne dorim si trebuie sa ne invatam si copiii: sa duca o viata curata si sa aiba grija de igiena lor pentru a putea creste sanatosi.

De acea, campania Domestos destinata lor - “Sustine igiena de nota 10", a fost o incantare pentru mine si o parte integranta a povestilor mele. De la an la an, Domestos continua sa imbunatateasca conditiile sanitare din scoli si gradinite, iar copiii, parintii, profesorii, scolile lor – cu totii au numai de castigat. Daca vrei sa afli mai multe, nu mai sta pe ganduri si intra aici: www.domestos.ro/igiena-de-10-in-scoli/.

O initiativa atat de populara, incat, datorita numarului mare de cereri din partea cadrelor didactice pentru înscrierea proiectelor, campania s-a prelungit cu inca o luna! Astfel, perioada de inscriere va mai dura de pe 1 noiembrie pana pe 30 noiembrie, timp in care sunt asteptate cat mai multe lucrari creative facute in echipa de catre copii, sub indrumarea dascalilor care joaca un rol atat de important.

Impreuna puteti castiga premii in valoare de totala de peste 40.000 de euro pentru voi si pentru scoala voastra! Aveti sansa de a avea o scoala curata, luminoasa si frumoasa!

 

Mult succes, dragii mei!


Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici