Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Emotie. Credinta. Sanatate. Clinica Sfintii Arhangheli.

Ingrijire personala

De curand, Centrul de Recuperare Medicala si Sportiva Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Bucuresti (http://sfintiiarhangheli.clinic) a devenit un loc al emotiei profunde, al omeniei si al lectiilor de viata. Tineri trecuti prin experiente grele (accidente ce le-au schimbat viata si starea de sanatate in mod neasteptat si drastic), sportivi olimpici, multipli campioni europeni si mondiali ce au fost nevoiti sa treaca prin recuperare pentru a atinge din nou performanta, medici de renume, persoane publice, dar si colegii nostri din mass-media au intrat in povestea noastra, ne-au imbratisat emotia si au plecat de la evenimentul nostru simtind ca au aflat astazi o poveste ce merita a fi spusa mai departe.

Exista acum, si la Bucuresti, o clinica destinata recuperarii medicale si sportive precum cele pe care le vedeam pana acum doar in afara tarii. Dincolo depregatirea de varf a specialistilor de aici, importanta este si tehnica medicala de ultima ora, dar si imbinarea tratamentelor de recuperare pur medicale cu solutiile holistice, cu preocuparea pentru mintea, trupul si sufletul pacientului, privit ca intreg, nu doar punctual pentru acea parte din corp care doare.

Clinica este construita cu respect pentru mediu, adoptand solutii ecologice, moderne, cu gandul la viitor. Kinetoterapia, fizioterapia si hideoterapia, ecografii pe cel mai performant ecograf existent la nivel mondial, programe personalizate de recuperare medicala, ortopedica si neurologica, si oameni-ingeri carora le pasa si de sufletul si mintea, nu doar de corpul tau.

Povestea locului a inceput cu suferinta, neputinta, cautarile unui om trecut prin cumpana de viata care a determinat crearea unei solutii integrate si in Romania, cu credinta se poate si la noi acasa. Detalii si imagini care spun totul, in filmul de care va desparte doar un click. 

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici